Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőnyök beépítésére abban az esetben van lehetőségünk, ha az építkezés, felújítás, átalakítás során kialakították a redőnytok helyét, mivel ezek utólagos megváltoztatására nem minden esetben van lehetőség. Általában az épület tervezési fázisában, vagy a ház felújításánál, nyílászáró cseréknél már eldöntött a redőnytípus kivitelezéséről van szó.

Anyagukat tekintve készülhetnek alumíniumból és műanyagból. A vakolható tokok beépítését a külső vakolat felhelyezése előtt kell elvégezni. Előnyük, hogy nem takarnak be a nyílászáró feslő részébe valamint az épület homlokzatának egységes, redőny tok nélkül látványt eredményez.

Ügyelni kell a nyílászáró ablak kávába való beépítésénél a megfelelő távolság megtartására. Fontos, hogy még az ablakbeépítés előtt kérje kis szakember véleményét, tanácsát, mivel az ablak beépítési mélysége az elkészítendő redőnytok méretétől függ.

Ennél a típusnál is van lehetőségünk beépített rolós szúnyogháló alkalmazására, valamint a motorizálás, automatizálás is megoldható.
A szervizelés a redőny alsó felén kialakított szerviz fedél leszerelésével javítható.


Megosztom ismerőseimmel:

Hozzászólások

M Z 2013-08-16 12:09:04
Remek hír. Örülök az oldalnak, hasznos információkhoz jutottam!
Köszönöm!

:
:
: