Alumínium redőny
Az alumínium redőnyrendszer legnagyobb előnye, hogy a felhasznált anyagnak köszönhetően esztétikus, színtartó és hosszú élettartamú szerkezetet kapunk. Ennél a redőnytípusnál a redőnyléc előre színezett alumíniumlemez sávból készül profilgörgőzéssel. A széles méretben való kellő merevség elérésének céljából, valamint, hogy hőt és hangot is kellően szigeteljen, a belseje szigetelőhabbal, van kitöltve, így tulajdonképp a lécek duplafalú, púrhabbal kitöltött egymásba csúsztatott két oldalról összekapcsolt, ívelt elemekből állnak. A csúszásgátló megakadályozza a redőny lécek oldalirányú mozgását, így biztonságosabb hosszú távú működést biztosít. A redőny extrudált alumínium sínben mozog, ami egy gumibetéttel van ellátva, így szélben sem zörög. Minimális műanyag alkatrészt tartalmaznak. Csapágyas alumínium tengely biztosítja, a hosszú távú, súrlódásmenetes működést.

Az alumínium redőny készülhet különböző lécmagasságokkal, tehát mérete változhat, valamint bő színválasztékkal rendelkezik. Belső, külső és vakolható tokos verzióban is kivitelezhető. Mozgatása megoldható gurtnis, zsinóros, kurblis, vagy elektromotoros változatban is. Az alumínium redőny is lehet szúnyoghálóval egybeépített. Alumínium redőnnyel magas energia megtakarítást érhetünk el. A nyári hónapokban kellemes hűvöset biztosít.

A különböző redőnytípusok közül az alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás ablakaink védelmére. A külső behatolók, a kellemetlen bámészkodóktól és az időjárás viszontagságaitól is megvéd. Az alumínium redőny akkor is védi otthonunkat, amikor elhagytuk azt. További biztonsági megoldás a redőny lefutó sínek ablakhoz való rögzítése mely a házból oldható, szervizelés esetén.

Megosztom ismerőseimmel:

Hozzászólások

:
:
: